LT EN RU







Vartų pulteliai

Orai, orų prognozė Vilniuje - Orai24.lt

Jūs esate čia: Pradžia » Privatumo politika

Privatumo politika

Mielas kliente,

Nuo 2018 m. gegužės 25 d. visoje ES įsigalioja Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR), nustatantis aukštą privatumo ir asmens duomenų apsaugos standartą ir įtvirtinantis naujus asmens duomenų apsaugos reikalavimus.
Mes atsakingai žiūrime į savo klientų asmens duomenų apsaugą, todėl, įgyvendindami naujuosius BDAR reikalavimus, pristatome atnaujintas www.eurolaikas.lt taisykles ir naują privatumo politiką.

 

1. Bendrosios nuostatos
1.1. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB "EUROLAIKAS" (toliau – www.eurolaikas.lt ) ir www.eurolaikas.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.3. Tinklalapyje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.eurolaikas.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
1.4. Prekės parduodamos fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.

2.  Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
2.1. www.eurolaikas.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
2.1.3. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
2.1.4. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.5. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
2.1.6. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
2.2.  www.eurolaikas.lt  gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1. apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
2.2.2. išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
2.2.3. spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
2.2.4. vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
3.1. Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 2.2 tikslams pasiekti.
3.2. Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

4. Slapukai (angl. cookies)
4.1. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis tinklalapiu sutinkate su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

5. Taisyklių keitimas ir baigiamosios nuostatos
5.1. www.eurolaikas.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami tinklalapyje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.

6. Biuro adresas ir klientų aptarnavimo kontakta

Biuro adresas:
UAB "EUROLAIKAS"
OZO G. 20 - 11, LT - 07151 Vilnius
Įmonės kodas: 124951950
PVM mokėtojo kodas: LT249519515
Klientų aptarnavimo kontaktai:
Konsultacija darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 val.
Mobilusis: +370 (682) 42443
Tel.: 2463 333
El. paštas: vartai@eurolaikas.lt
Naujienos

2017 06 01

INTERNETINĖ PREKYBA

PATEIKTOS VISOS KAINOS!!!



2017 05 30

500 000 ciklų!

...